MAINEVENT

Ultimate Management & Marketing Agency

Cine suntem

Specialiști în industria evenimentelor, management și marketing, utilizăm cele mai bune și inovatoare soluții pentru clienții noștri.

O echipa de specialisti, pasionata de marketing, management, publicitate, sport, noi tehnologii si progres.

Nu facem doar cele mai bune evenimente, creăm emoții și amintiri.

»»» Poate doriți să implementați un nou eveniment, dar nu sunteți sigur de ce pași sunt necesari. Noi înțelegem riscurile profesionale, personale și, mai ales, riscurile financiare. Vă putem ajuta! Facem întregul proces mult mai plăcut și să vă ghidăm prin procesul creării unui eveniment memorabil, pas cu pas.

»»» Creăm și dezvoltăm evenimente, de la concept până la final, alături de tine. Echipa noastră este specializată în crearea de ocazii memorabile pentru delegați și speakeri, fiecare eveniment fiind realizat în limita bugetului dumneavoastră, îndeplinind cele mai înalte cerințe.

»»» Știm că organizarea cu profesionalism a conferințelor, evenimentelor corporate, poate fi un coșmar logistic, am văzut-o în repetate rânduri. Echipa noastră este dedicată și știe cum să realizeze fiecare aspect important al evenimentului, fiind atentă la toate detaliile.

»»» Evenimentele corporative pot fi cheia pentru dezvoltarea unor relații importante de afaceri cu potențiali clienți.

»»» MAINEVENT vă va oferi cele mai bune servicii pentru ca evenimentul dorit de dumneavoastră să fie cel mai important.

0 +
Ani de experiență
0 +
Tipuri de evenimente
0 +
Proiecte finalizate
0
MAINEVENT e doar unul!

Închiriem corturi pentru evenimente

Corturi africane, corturi transparente, corturi pentru nuntă, corturi cu prelată albă, corturi pătrate, plasă de lumini.

Mese pentru evenimente

Mese de cocktail, mese din lemn dreptunghiulare, mese pentru banchet, mese de bar dreptunghiulare, mese de bufet, mese pătrate, seturi pentru grădină.

Închiriem scaune pentru evenimente

Scaune pentru ceremonie, scaune de bar, scaune flux, scaune de conferință, scaune de exterior, scaune de birou.

Accesorii și aranjamente

Aranjamente florale, cadouri, accesorii pentru UX, medalii și trofee, pachete personalizate, promoționale și materiale personalizate.

Proiecte

Experiența dobândită, prin implementarea proiectelor noastre sau pentru clienți, ne face să fim perfecți pentru nevoile companiei tale!

Start a project with Ultimate Management & Marketing Agency

Ai un eveniment de organizat? Hai să discutăm!

Evenimente

Organizăm și implementăm o gamă largă de evenimente:

Evenimente Corporate

Evenimente pentru companii
?
  • Care este mesajul pe care vrei să îl transmiți partenerilor tăi?

Conferințe

Conferințe și Expoziții
$ ?
  • Ce servicii sau produse dorești să promovezi?

Evenimente Sportive

Evenimente și Activități Sportive
?
  • AI nevoie de servicii de Sponsorship & Marketing Sportiv?
MAINEVENT - Ultimate Management & Marketing Agency

Sebastian Haidu

Fondator & CEO

“Pentru mine, fiecare moment trebuie împachetat ca o poveste! Se întâmpla nenumărate evenimente în fiecare zi, însă doar cele mai bune povești rămân în mintea celor care le experimentează. MAINEVENT este cel mai important eveniment!”

Facebook
YouTube
TikTok

Ce trebuie să faci tu?

Lucrurile sunt simple!

1.

Ne cunoaștem

Avem o primă discuție prin care să înțelegem profilul și nevoile companiei dumneavoastră. Trasăm linia principală pe care dorim să o parcurgem spre implementarea proiectului.
2.

Concept

Echipa noastră va dezvolta toate detaliile legate de conceptul proiectului, detalii care să atingă toate aspectele și dorințele stabilite împreună cu tine.

3.

Stabilirea strategiei finale

După ce am gândit și finalizat, împreună, cum să arate evenimentul propus, vom stabili necesarul, bugetele alocate fiecărui detaliu precum și metodele de implementare.
4.

Implementarea

După realizarea tuturor etapelor necesare și semnarea contractului, rămâne ca echipa MAINEVENT să implementeze toate sarcinile de producție a evenimentului. Vom ține legătura în permanență cu tine, pentru a fi siguri de succes.
5.

Evenimentul tău

Toate detaliile au fost implementate. Acum e momentul ca tu , alături de echipa / compania / prietenii tăi să vă bucurați / prezentați proiectele / realizările / tendințele din domeniu. Evenimentul se desfășoară perfect, echipa MAINEVENT e alături.
6.

Finalizare & Feedback

Evenimentul este gata pentru dumneavoastră însă noi mai avem de finalizat toate lucrurile legate de logistică. Apoi ne revedem pentru analiza finală și feedbak-ul din partea dumneavoastră. Mulțumim!

Bulevardul Republicii, Nr 48, Baia Mare

Str. Aurel Vlaicu, Nr. 180, Cluj-Napoca

contact@mainevent.ro

Ai nevoie de mai multe informații? Scrie-ne!

tel. +40740358127

Luni-Vineri 9 AM - 7 PM